torstai 25. toukokuuta 2017

Sinä merkitset

Mistä voimia jatkaa valitsemallaan tiellä?

Jokaisella meillä on omat henkilökohtaiset syynsä yrittää parannusta. Toivon sydämestäni, että jokin seuraavista koskettaa juuri sinua.


Perhe ja läheiset: sinun perheesi ja läheisesi ansaitsevat terveen sinut. He ansaitsevat ihmisen, jonka sanomisiin voi luottaa. Ihmisen, joka keskittyy tähän hetkeen ja ympäröiviin ihmisiin, eikä mieti jatkuvasti seuraavaa pyöräytystä kasinolla. Jos sinulle on siunaantunut lapsia, niin muista. Vaikka kuinka kuvittelisit pystyväsi hoitamaan julkisen elämän sekä pelielämän, lapset aistivat asioita. He vaistoavat ahdistuksesi, ärtyneisyytesi ja poissaolosi. Minä olin monta vuotta paikalla, mutta en läsnä. Nyt korjaan päivittäin tuota aikaa.

Raha (talous, tulevaisuus): sinä et tule koskaan pääsemään omillesi. Et tule koskaan ikinä milloinkaan jäämään plussalle. Tiedät itsekin, että vaikka voittaisit jättipotin, sinä tulet sen pelaamaan takaisin. Älä siis kuseta itseäsi. Tulet pilaamaan tulevaisuutesi, ottamaan lainaa lainan päälle; se kierre ei katkea. Satunnaisista voitoista huolimatta, talo voittaa aina. AINA.

Viimeisimpänä, muttei vähäisimpänä: sinä itse. Vaikka olisit pelannut omasi, mummosi ja kummin kaiman rahat, sinä voit muuttua ja sinulla on siihen oikeus, lupa ja armo. Sinulla on oikeus tavalliseen elämään ilman pelkoa kiinnijäämisestä-ongelman paljastumisesta. Sinä merkitset. Kaiken sen ahdistuksen ja valheiden alla on oikea, tunteva ihminen. Rakasta itseäsi ja tee muutos itsesi takia.

Kuten jo aiemmin olen kertonut, olen pelihimoissani ajautunut jopa rikolliselle tielle ja tulevaisuudessa joudun oikeuteen vastaamaan teoistani. Vaikka se on maatajärisyttävän pelottavaa, niin en koskaan ikinä milloinkaan vaihtaisi näitä pelaamattomia, rehellisiä päiviä aikaan, jolloin pystyin vielä peittelemään asiaa. Vaikka mahdollinen vankeustuomio pelottaa niin paljon, etten saa henkeä sitä ajatellessani, paradoksi on etten pelkää enää mitään tässä elämässä. Mikään ei voi pelottaa minua enää. Olen elänyt pimeässä helvetissä vuosikausia, haukkoen henkeä. Mikään asia maailmassa ei ole sitä pelottavampaa. (Itseeni liittyen: tokihan ihminen pelkää aina esim.lapsiensa puolesta)

Tänään on hyvä päivä aloittaa. Tämä voi olla loppuelämäsi ensimmäinen päivä.  Ja jo huomenna sinulla on takana yksi pelaamaton päivä.

Tee valmistelut jo tänään, ennen uutta tilipäivää: kerro läheisellä, joka voi ottaa raha-asiasi hoitaakseen. Auta itseäsi, olet sen ansainnut.

-J-

Päiviä pelaamatta: taas yksi lisää
Asteita auringossa: +18
Normaaleja, arkisia ajatuksia joihin ei liity pelaaminen: paljon
Rahaa tilillä: niin että se riittää seuraavaan tilipäivään
Rahaa tilillä, jos pelaisin: 0 euroa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Elämä voittaa, aina.

Perjantaina oli paha päivä. Tuntui, kuin kaikki se mitä olen tehnyt omassa elämässäni olisi vedetty pöntöstä alas. Tuntui, kuin kaikki se mi...