tiistai 23. toukokuuta 2017

Uusi alku

Uusi alku. Tänään se tapahtuu. Tilille on juuri tullut rahaa- joko ihan omalla työllä ansaittua, lainattua tai rikollisin keinoin hankittua. Millään muulla ei ole väliä, kuin sillä, että rahaa on. Tänään on minun uusi alkuni. Kirjaudun sisään ja talletan summan. Ensin pienen summan, olenhan uskotellut itselleni että pelaan vain vähän ja voitan megalomaanisen paljon rahaa.

Pyöräytän kerran jos toisenkin. Mahdollisesti voitan. Paljonkin. Nostan panoksia, kotiutan, talletan, häviän, voitan, talletan. Peruutan kotiutuksen. Tätä uutta alkua jatkuu monta tuntia; niin kauan kuin rahaa riittää.

"Tänään voitan niin paljon, että tämä painajainen on ohi, eikä minun tarvitse pelata enää ikinä".

Ja jokaikinen kerta häviän kaiken. Silloinkin kun voitan-paljonkin, häviän sen rahan parin päivän aikana. Joka_ikinen_kerta. Tätä uutta alkua elämäni on kausittain 10 pitkää vuotta.

Uusi alku. Tilillä on rahaa ruokaan, ehkä jopa kirppiskierrokselle. Vuokra ja laskut on maksettu. Herään aamulla ja mietin; tänäänkin on uusi alku. Uusi päivä ulkoilla, käydä töissä, tehdä ruokaa perheen kanssa, keskittyä elämään. Uusi alku, joka ikinen päivä. Tässä pelissä ei ole häviäjiä, vaan olen voittaja joka ikinen päivä.

Kumman uuden alun sinä valitset?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Elämä voittaa, aina.

Perjantaina oli paha päivä. Tuntui, kuin kaikki se mitä olen tehnyt omassa elämässäni olisi vedetty pöntöstä alas. Tuntui, kuin kaikki se mi...