keskiviikko 21. kesäkuuta 2017

Ihan vaan vähän pelejä ja viinaa

http://www.raymond.fi/paajuttu/veto-korjasi-peliriippuvuuden/

Vanha ystäväni Veikkaus muisti taas postitse perhettäni- tällä kertaa toki miestäni, Veikkauksen tms. asiakaslehdellä: Raymondilla.

Kuten aina, tuohon kaksinaismoralistiseen raamattuun oli ängetty tarina peliriippuvuudesta ja siitä öö.. selviytymisestä? Lauseessa on kysymysmerkki, koska en ole aikoihin lukenut noin äärimmäisen paskaa journalistista tuotosta. Kyseinen juttu on luettavissa linkistä yllä. Pointtina kuitenkin se, että peliriippuvainen alkoholisti selätti ongelmat ja pelaa nyt vain pokeria kasinolla, jota jutussa kutsuu olohuoneekseen ja juo viinaa käyttämällä "villiä korttia".

Jos tietoisuus riippuvuuksista on tällä tasolla, että ihan painetussa aviisissa annetaan riippuvaisen kertoa selviytymistarinanaan kertomusta, jossa lopputulema on edelleenkin pelaaminen.... olen sanaton.

Onneksi jutun lopussa oli Peluurin numero. Voi sitten soitella sinne jos on sillee vähän niinku ongelmia sen pelaamisen kanssa.

Helvetti.

3 kommenttia:

Elämä voittaa, aina.

Perjantaina oli paha päivä. Tuntui, kuin kaikki se mitä olen tehnyt omassa elämässäni olisi vedetty pöntöstä alas. Tuntui, kuin kaikki se mi...