perjantai 22. joulukuuta 2017

Joulun lapsi

Olen aina rakastanut joulua. Rauhaa, jonka se tuo mukanaan. Eläessäni psyykkisesti äärimmäisen kuluttavaa pelurin arkea vuosikausia, joulu toi aina hengähdystauon siihen helvettiin. Pakotetun rauhan. Rauhan, jota kaipasin jokaikisellä solullani.

Nyt on toisin. Edelleenkin olen jouluihminen ja edelleenkin rakastan joulun mukanaan tuomaa rauhaa. Mutta nykyään en tarvitse pysähdystä tai hengitystaukoa. Minulla on se rauha joka päivä. Olen löytänyt itseni, rehellisyyden, tarkoituksen ja näen selkeästi mitä on ollut ja mitä haluan olevan. Katseeni on kirkkaampi ja selkäni suorempi.

Toivon sydämestäni äärimmäisen rauhallista joulua teille jokaiselle lukijalle. Erityinen kiitos Pelirajat'on työntekijöille. Kiitos, että olette omalta osaltanne auttaneet minua löytämään tarkoituksen elämänkokemukselle, joka ennen vain satutti ja nykyään auttaa monia ihmisiä.

"Jumala suokoon minulle tyyneyttä hyväksyä ne asiat, joita en voi muuttaa, rohkeutta muuttaa niitä asioita, joita voin, ja viisautta erottaa nämä toisistaan."


2 kommenttia:

  1. Ihanaa ja rauhaisaa joulua sulle Riku! Luin juttusi ja katsoin telkkaristakin. Mahtavaa, että meitä selvinneitä "nousee" koko ajan esiin :)

    VastaaPoista

Elämä voittaa, aina.

Perjantaina oli paha päivä. Tuntui, kuin kaikki se mitä olen tehnyt omassa elämässäni olisi vedetty pöntöstä alas. Tuntui, kuin kaikki se mi...