keskiviikko 21. kesäkuuta 2017

Ihan vaan vähän pelejä ja viinaa

http://www.raymond.fi/paajuttu/veto-korjasi-peliriippuvuuden/

Vanha ystäväni Veikkaus muisti taas postitse perhettäni- tällä kertaa toki miestäni, Veikkauksen tms. asiakaslehdellä: Raymondilla.

Kuten aina, tuohon kaksinaismoralistiseen raamattuun oli ängetty tarina peliriippuvuudesta ja siitä öö.. selviytymisestä? Lauseessa on kysymysmerkki, koska en ole aikoihin lukenut noin äärimmäisen paskaa journalistista tuotosta. Kyseinen juttu on luettavissa linkistä yllä. Pointtina kuitenkin se, että peliriippuvainen alkoholisti selätti ongelmat ja pelaa nyt vain pokeria kasinolla, jota jutussa kutsuu olohuoneekseen ja juo viinaa käyttämällä "villiä korttia".

Jos tietoisuus riippuvuuksista on tällä tasolla, että ihan painetussa aviisissa annetaan riippuvaisen kertoa selviytymistarinanaan kertomusta, jossa lopputulema on edelleenkin pelaaminen.... olen sanaton.

Onneksi jutun lopussa oli Peluurin numero. Voi sitten soitella sinne jos on sillee vähän niinku ongelmia sen pelaamisen kanssa.

Helvetti.

3 kommenttia:

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Hei hei twitter- rakennetaan parempaa tulevaisuutta jossain muualla

Haluan avata nyt syitä sille, miksi koen, että Twitter alustana ei enää palvele sitä työtä, jota haluan tehdä rahapeliasioiden paris...